суббота, 4 января 2020 г.

DOWNLOAD MADALINA MANOLE NU MAI STA SUPARAT

Si cu siguranta s-a intamplat si asta. Daca tot ai adus aminte de Florian uite si melodia de la versurile postate! They Will Always Die Cum spunea cineva mai sus, e aiurea ca nu putem fi sinceri unii cu altii, dar, daca ele folosesc chestiile astea… le stim si noi si le folosim impotriva lor… caci da, este mai degraba o lupta tot ce tine de o relatie…. T - Ca in paradis. madalina manole nu mai sta suparat

Uploader: Gukazahn
Date Added: 6 April 2010
File Size: 25.37 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 27754
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





If you hold me in yor arms we can brave this storm together.

Putine femei mai primesc trandafiri sau alte gesturi din partea mea. MP3 Gabriel Dorobantu - Niciodata. Si as dori sa pot intra Sa alung din preajma ta Tot ce-i trist si tot ce-i rau Si as dori sa fiu acum O romanta cu parfum Sa pot sta in parul tau! You're always the mysterious one with Supart eyes and careless hair, You were fashionably sensitive But too cool to care.

madalina manole nu mai sta suparat

Alinta-ma si da-mi curajul vietzii, Saruta-ma, s-alungi umbra tristetzii. Nisipul ma va saruta si el O scoica o sa ma zgarie in madalins dreapta Algele o sa ma zgarie nitel Si iar e vant afara si marea o sa ma doara Si-un val o sa ma arunce in cortul ei O sa innebunim si sarea o s-o topim Intr-un sarut Refren Acuma tin o bere-n mana si o beau In stanga mea conduce cineva Ma-ntorc la tine beat dupa o luna Cu marea-n suflet si cu scoica mea Stiu c-ai sa ma certi Si-apoi c-ai sa ma ierti Caci vantul e prietenul tau bun Si mai e ceva Abia acum cand vrei sa inchizi O usa grea in urma ta Am inteles ca pierd Tot ce aveam mai bun in viata mea!

По всем признакам

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. June 24, - I bin so stoak und auch so wild. Lost paradise 99 Kovenant kovenant - mirrors paradise kovenant - new world order kovenant - spaceman kovenant - The Last of Dragons CD no. We took a supzrat, to the station, not a word was said.

BLOGU LU' OTRAVĂ

So, mai nou avem nevoie de manuale pentru a invata sa iubim? MP3 Deep Purple Never before. DRE - Bang bang Dr. Tar la Tiriac la usa Mustaciosu ii bancher Poate-l conving sa-mi deie Bani sa-mi cumpar frigider Am citit eu din reviste Ca iubeste-o zana buna Care face mafalina Cu mosnegii din comuna O filma pi tata Floarea Cum se uita-ncet spre usa Hai Sandel, baiatu mami, E surpriza: Mafia - Combinatii cu Greu' B.

madalina manole nu mai sta suparat

Cred ca una din regulile ce ar trebui aplicate de catre toti este cea a bunului simt, atat la barbati cat si la femei. MP3 Risti si Cistigi. Destiny is dead Te-astept ca si cand Intai patrunse printre foi, Si le sopti cu ju lina, De dorul lui le spuse apoi, Si suspina-cum se suspina Mafia - Cat A Trait feat.

How can broken hearts find their way back home? Zambind prin roua primaverei, La mangaierile-adierei A tresarit cu dulci simtiri.

Cristy Mp3-List

Why - is everything contrite- is everything a plight Is everything so insincere and out of sight? Dureros sa astepti 4 ore, de a primi un raspuns la un sms. Mafia - Mahoarca feat. February 13, - Vrei sa te si iubeasca sau doar sa ti-o su.? As vrea sa vin la tine, dar stiu ca nu'tzi mai pasa. Personal fac ce simt atunci cand simt, spun ce simt atunci cand simt.

Have a nice day! Mafia - Macalina Dupa Blocuri B. Julio Eglesias si Dolly Parton - When you tell me that you love me. Now its time to sing along.

Комментариев нет:

Отправить комментарий