понедельник, 6 января 2020 г.

MDBBANS FREE DOWNLOAD

Jedini izuzetak za to su meni licno zanimljivi problemi ; Malo zezanja u hammer-u: Za zakup -- GunGame. Ovo su sve poruke koje igracima ispisuje plugin. Da li imas potreban flag za tu komandu? Last edited by klipica; at mdbbans

Uploader: Tygor
Date Added: 2 July 2016
File Size: 43.13 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 24627
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Izbrisi taj plugin iz foldera plugins Izbrisi ga isto iz plugins ini Mdbban Ubaci ovaj http: Da li dobijas tu poruku nakon sto uspesno banujes igraca? Sale ne valja ti ova web ban lista. Originally Posted by Ubica. Info Logger Banmeni 2 Bans.

mdbbans

The Devil grows inside the hearts of the selfish and wicked White, brown, yellow and black — color is not restricted You have a self-destructive destiny when you're inflicted. Hvala, sad mi je lakse Jos nesto, kad probam da udjem u podesavanja na serveru, dobijem ovo: Ne smarajte me da vam editujem bilo koji plugin ili mod. mdnbans

[Plugin] mdb Ban system v

Za zakup -- Deathmatch. Monster95 - Pronasao nekoliko bugova, beta tester. Primetio sam da cim sam aktivirao mdb ban, ping faker je prestao da radi, tj. Banovi napravljeni sa default ban sistemom nece vise vaziti kada ubacite ovaj plugin. Wroy - Obezbedio servere za testiranje, beta tester.

Donji Vakuf CS Public Server » Server info -

Ajd za svaki slucaj daj listu pluginova iz plugins. Imam pitanje - da li je samo cenzura na l flagu? Msbbans zakup -- JailBreak. Mnogo je tesko da tako nesto moze da se desi.

Daje ban zavisno od protokola i podesavanja. View a Printable Version Subscribe to this thread. Ovo su sve poruke koje igracima ispisuje plugin. Da dodam da ni meni ne radi link za dl? Za zakup -- Furien. Cvarovi plugina se nalaze u fajlu podesavanja. Last edited by OwNaGe! Nemojte mi traziti pomoc preko PMa. Last edited by desikac; at LadiDadi - Pronasao kritican bug i pomagao u testiranju. Citaju se samo odatle, ne mozete ih upisivati u amxx. Vecina komandi ima i alternativnu komandu. Last edited by klipica; at Inace od kako sam ubacio plguin botovi nece da rade.

CS 1.6 Servers, monitoring

Svi linkovi rade ok. Za zakup -- COD: Da zaobidjete ovaj limit, upisite "-1" za vreme.

mdbbans

Last edited by acid; at

Комментариев нет:

Отправить комментарий